Telefon : 0728.141.741 | Email: office@tricouri-misto.ro

Ajutor

CUM COMAND?

Comanda se face pe site, cu sau fara cont, prin email sau telefonic. Daca faci comanda online, vei primi un mail de confirmare care va contine lista produselor comandate si detaliile aferente acestora. In maximum 24 de ore de la plasarea comenzii, vei fi contactat telefonic pentru confirmare. Comanda se livreaza doar dupa aceasta confirmare. Pentru mai multe detalii Click aici.

CUM FOLOSESC DESIGNERUL DE PRODUSE?

Daca nu ai gasit un model de tricou, cana sau sapca care sa iti placa, nu este nici o problema, poti folosi Designerul inclus in site pentru a personaliza cum vrei tu produsele. Pentru mai multe detalii Click aici.

CUM LIVRAM?

Exista trei metode de livrare: prin curier, prin Posta Romana, ridicare din reprezentante.Pentru mai multe detalii Click aici.

CUM PLATESC?

Exista doua metode de plata: ramburs si plata online cu cardul. Pentru mai multe detalii Click aici.

RETURNAREA PRODUSELOR

Returnarea produselor se poate face in termen de maximum 10 zile, in starea initiala, fara modificari fizice.. Pentru mai multe detalii Click aici.

GHIDUL MARIMILOR

Pentru a ne asigura ca produsele comandate ti se potrivesc, te sfatuim sa iei un obiect vestimentar asemanator, sa-l intinzi pe o suprafata dreapta si sa-l masori. Nu-ti ramane decat sa compari dimensiunile cu cele de pe site. O alta varianta este sa iei un centrimetru si sa te masori direct pe corp. Daca dupa masuratori te incadrezi in doua intervale de marimi, te sfatuim sa alegi marimea mai mare.Pentru mai multe detalii Click aici.

INTRETINEREA TEXTILELOR

Tricourile imprimate digital trebuie spălate de mână, la o temperatură cât mai mică (recomandat: max. 30 de grade). Înainte de spălare tricourile se întorc pe dos şi nu se lasă la înmuiat. Nu se vor utiliza inalbitori sau alte substante care contin clor pentru ca pot afecta imprimeul. Uscarea se face la temperatura camerei, nu se expune imprimarea razelor solare. Nu se recomanda spalarea tricourilor in primele 24-48 h de la imprimare.

Pentru că astăzi a dispărut aproape în totalitate spălatul manual, noi recomandăm ca în cazul spălării cu mașina de spălat să respectați cerințele de mai sus: apa max. 30 grade C, tricoul să fie întors pe dos, utilizați cât mai puțin detergent și nu folosiți înălbitori. În plus centrifugarea trebuie realizată la turații puține, pentru a reduce posibilitatea de șifonare prea mare a textilelor (pliurile apărute pot conduce la pierderea intensității culorilor de personalizare dacă materialul textil este centrifugat prea mult).

Călcarea trebuie făcută pe partea interioară a tricoului. De asemenea, nu se recomandă călcarea în zona printului cu aburi.

Pentru orice nelamurire ne poti contacta pe office@tricouri-misto.ro sau la nr. de tel. 0728.141.741.

TEHNICI DE PERSONALIZARE TRICOURI

TEHNICI DE PERSONALIZARE CANI