Casca Bere

45lei
Pretul in puncte: 45 point
4011
in stoc
+

Casca pentru bautorii profesionisti, poate tine doua cutii de bere sau alta bautura, este prevazuta cu doua tuburi ce sunt introduse in cutii iar in celalat capat se unesc intr-unul singur ce are rolul de pai.

Marimea castii poate fi ajustata prin intermediul unei bretele aflate in interior. Un cadou amuzant ce poate fi accesoriul perfect in serile cu meciuri sau alte evenimente sportive.

Exista patru variante de culori: rosie, albastra (ambele au inclus si steguletul cu mesajul " I love beer"), neagra si camuflaj.

Dimensiuni:
270x330x150 mm


Exista trei posibilati de a intra in posesia coletului:

1. Livrare prin curier rapid: cost transport 6.9 lei in Bucuresti si 14.9 lei in restul tarii; timp de livrare 1-2 zile lucratoare de la prelucrarea comenzii, inclusiv sambata;

2. Livrare prin Posta Romana; cost transport 11 lei in toata tara; timp de livrare 5-7 zile lucratoare de la prelucrarea comenzii;

3. Ridicare personala din reprezentanta; se poate ridica personal coletul fara costuri de transport de la adresa din sectiunea contact; programul este de la 9-18 de L-V;

Livrarea este Gratuita in Bucuresti pentru comenzi de minim 120 lei si in restul tarii pentru comenzi de minim 150 lei!!!

Exista doua metode de plata: ramburs si plata online cu cardul.

1. Prin plata ramburs se achita contravaloarea produselor si a transportului, in numerar, in momentul livrarii coletului, in cazul livrarii prin curier, sau in momentul ridicarii de la oficiul postal al coletului, in cazul livrarii prin posta.

2. Plata cu cardul se poate efectua atat cu cardul personal cat si cu cel al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele Euplatesc.ro.

Daca esti nemultumit de produsele cumparate de la www.tricouri-misto.ro si vrei sa renunti la cumparare si implicit sa primesti banii inapoi, poti sa aplici pentru procedura de retur a produselor in maxim 10 zile lucratoare, conform dispozitiilor Ordonantei de Guvern nr.130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. Nu se returneaza contravaloarea transportului.

Termenul de 10 zile lucratoare prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga:

pentru produse, de la data primirii lor de către consumator;

pentru servicii, din ziua încheierii contractului;

Prin contract la distanta se intelege contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta.

Dreptul de retur in 10 zile lucratoare se adreseaza doar clientilor care au achizitionat produse online de pe site-ul www.tricouri-misto.ro

Clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, în termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Atentie!!!

Tricourile, canile cat si alte obiecte ce sunt personalizate cu poza, sigla sau textul cerut de client nu se pot returna, conform legii, deoarece sunt facute pe comanda si nu pot fi revandute.

Recomandari