Telefon : 0728.141.741 | Email: office@tricouri-misto.ro

Sort de bucatarie personalizat - Regii sunt nascuti in noiembrie

89lei
Pretul in puncte: 89 point
SORT034
in stoc
+
Sorturi personalizate cu buzunar frontal. Imprimeurile sunt rezistente la spalat si calcat, materialul este compus din 65% poliester 35 % bumbac. Sorturile sunt o idee creativa de cadou pentru persoanele pasionate de gatit sau gratar. Exista doua culori disponibile alb si negru. Pentru sorturile cu nume se poate completa orice nume doriti imprimat. Dimeniune: 80x63 cm Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

Exista doua posibilati de a intra in posesia coletului:

1. Livrare prin curier rapid: cost transport 9.9 lei in Bucuresti si 18.9 lei in restul tarii; timp de livrare estimat 1-2 zile lucratoare de la prelucrarea comenzii. Exista si posibilitatea de a se livra sambata prin Fancourier. Se percepe o taxa suplimentara de 7.5 lei pentru acest serviciu, se poate livra doar in anumite localitati ce se afla in zona de livrare Fancourier. Pentru prelucrare te contactam telefonic in 1-2 zile lucratoare de la plasarea comenzii. Daca este o comanda urgenta ne poti suna la nr. de telefon de pe site pentru a prelucra comanda mai rapid. In momentul in care comanda este prelucrata aceasta capata statusul "Procesata". In momentul in care comanda este finalizata si este preluata de curier aceasta capata statusul "Completa". Mentionam ca pot exista intarzieri la livrare cauzate de curieri. Colaboram cu firmele de curierat Fancourier, Cargus, Sameday si Bookurier. In functie de localitate alegem curierul potrivit.

2. Ridicare personala din reprezentanta. Aceasta optiune este valabila pentru comenzi mai mari. Te rugam sa ne contactezi telefonic sau prim email pentru detalii.

Livrarea este Gratuita in Bucuresti pentru comenzi de minim 250 lei si in restul tarii pentru comenzi de minim 300 lei!!!

Exista doua metode de plata: ramburs si plata online cu cardul.

1. Prin plata ramburs se achita contravaloarea produselor si a transportului, in numerar, in momentul livrarii coletului de catre curier.

2. Plata cu cardul se poate efectua atat cu cardul personal cat si cu cel al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina prin intermediul Mobilpay. Pentru plata online fiecare comanda beneficiaza de discount, 3 lei pentru comenzi de pana la 99 lei, 5 lei pentru comenzi intre 100-249 lei si 10 lei pentru comenzi de la 250 lei.

Pentru comenzi mai mari de 500 lei pentru care se selecteaza plata ramburs se poate cere un avans de 20%.

Daca esti nemultumit de produsele cumparate de la www.tricouri-misto.ro si vrei sa renunti la cumparare si implicit sa primesti banii inapoi, poti sa aplici pentru procedura de retur a produselor in maxim 14 zile calendaristice, conform dispozitiilor UG nr. 34/2014, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. Nu se returneaza contravaloarea transportului.

Termenul de 14 zile calendaristice prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga:

  1. pentru produse, de la data primirii lor de către consumator;
  2. pentru servicii, din ziua încheierii contractului;

Prin contract la distanta se intelege contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta.

Dreptul de retur in 14 zile calendaristice se adreseaza doar clientilor care au achizitionat produse online de pe site-ul www.tricouri-misto.ro

Clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, în termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Conform UG nr. 34/2014 consumatorul este raspunzator de achitarea cheltuielilor aferente transportului tur/retur al produselor.

Dreptul de renuntarea la cumparare nu se aplica in cazul persoanelor juridice.

Un produs poate fi returnat/schimbat o singura data.

Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator.

Conform dispozitiilor UG nr. 34/2014, consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile (consumatorul si comerciantul) au convenit altfel:

  1. contracte de furnizare de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii termenului de 14 zile calendaristice;
  2. contracte de furnizare de produse sau servicii al caror pret depinde de fluctuatiile cursurilor pietei financiare care nu pot fi controlate de comerciant;
  3. contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid;
  4. contracte de furnizare a inregistrarilor audio, video sau a programelor informatice, in cazul în care aceste inregistrari sau programe informatice au fost desigilate de catre consumator;
  5. contracte de furnizare a ziarelor, periodicelor, jurnalelor magazin;
  6. contracte de servicii de pariuri sau loterii;

Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor te rugam sa ne contactezi pe email sau la unul din numerele de telefon afisate pe www.tricouri-misto.ro

Nu sunt acceptate pentru returnare produsele ce prezinta modificari fizice, lovituri, zgarieturi, etc.

Produsele se pot returna doar prin aceasi metoda de livrare prin care au fost trimise. Produsele vor fi returnate la adresa mentionata in sectiunea Contact. Pentru produsele returnate prin Posta Romana pe mandatul postal, la rubrica Destinatar, trebuie trecut numele societatii SC Colours Expert Print SRL.

Atentie!!!

Tricourile, canile cat si alte obiecte ce sunt personalizate cu poza, sigla sau textul cerut de client nu se pot returna, conform legii, deoarece sunt facute pe comanda si nu pot fi revandute.

Produsele primite defecte

In eventualitatea primirii unui produs nefunctional sau care prezinta defecte de fabricatie, acesta va fi inlocuit, cu conditia sesizarii telefonice in termen de 48 de ore de la primirea produsului. Clientul are dreptul sa solicite returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca Tricouri-misto.ro nu poate inlocui produsul cu unul conform , se va restitui contravaloarea produsului. Returnarea produsului se face pe cheltuiala Tricouri-misto.ro.

Pentru a returna un produs acest formular trebuie sa fie completat in intregime, si iti vom raspunde prin e-mail in termen de 3 zile lucratoare, cu instructiuni de returnare.

Produsele trebuie sa fie returnate in ambalajul original sau echivalent. Noi nu vom credita produsele care sunt deteriorate din cauza ambalajelor insuficiente. Te rugam sa folosesti o cutie de protectie pentru a preveni deteriorarea in timpul tranzitului.

Cum sunt printate produsele?

Tricourile si body-urile sunt printare prin tehnologia DTG ( direct to garment) folosindu-se imprimante Brother GTX Pro.

Canile sunt printate prin sublimare, sorturile si sepcile sunt printate prin transfer termic.

Gasesti mai multe detalii aici.


Recomandari