Cum folosesc Designerul de produse?

Daca nu ai gasit un model de tricou, cana sau sapca care sa iti placa, nu este nici o problema, poti folosi Designerul  inclus in site pentru a personaliza cum vrei tu produsele.

Cu acest program poti personaliza cu text si imagini tricouri, cani si sepci. Poti adauga  imaginea si textul tau sau poti alege un grafic din baza noatra de date. Pentru ca produsul final sa fie de calitate, imaginile incarcate de tine trebuie sa aiba o rezolutie cat mai mare, recomandat este sa fie de cel putin 1024x720 pixeli. 

Pentru a personaliza un produs trebuie sa urmezi urmatorii pasi:

1. Click pe butonul personalizeaza sau pe bannerul din stanga.

 

2. Alege produsul pe care doresti sa-l personalizezi.

2.1 Ai de ales intre urmatoarele tipuri de produse: cana alba simpla, cana colorata interior+coada, cana termosensibila, sapca, tricou barbat, tricou dama, bluza barbat si hanorac barbat.

2.2 Pentru tricouri, bluza si hanorac, poti selecta marimea pe care o doresti.

2.3 Poti alege partea  tricoului sau a canii pe care doresti sa o personalizezi. Tricourile se pot personaliza pe fata sau/si spate, canile se pot personaliza pe partea dreapta sau/si stanga. Tricourile, bluzele si hanoracele personalizate atat pe fata cat si pe spate, au un cost suplimentar de 15 ron.

2.4 Poti incarca o imagine de pe calculatorul tau. Designerul permite utilizarea a maxim 5 elemente grafice pentru un design.

 

3. Selecteaza un element grafic din baza noastra de date.

3.1 Daca doresti, poti selecta un element grafic care iti place din categoriile disponibile.Pozitioneaza-l si dimensioneaza-l astfel incat sa se incadreze in dreptunghiul albastru, acela este spatiul de lucru ce poate fi imprimat. In momentul in care este pozitionat corect, dreptunghiul din jurul elementului devine alb.

3.2 Roteste elemetul.

3.3 Mareste sau micsoreaza elementul.

 

4. Adauga textul tau.

Introdu in caseta textul dorit, apoi apasa butonul adauga text. Textul tau va aparea in spatiul de lucru.

 

5. Alege culoarea produsul, editeaza textul si elementele grafice.

5.1 Alege elementul pe care doresti sa-l editezi. Pentru a alege culoarea produsului, selecteaza modifica culoare, apoi selecteaza fiecare element in parte, pe care doresti sa-l editezi.

5.2 Alegi culoarea produsului, a elementului grafic sau a textului.

In cazul textului, poti selecta fontul dorit, il poti alinia cum vrei, poti selecta caractere bolduite sau italice.

 

6. Finalizeaza personalizarea.

6.1. Salveaza produsul.  

6.2. Descarca produsul pe calculator.

6.3 Descarca produsul in format PDF.

6.4. Printeaza produsul.

6.5. Reseteaza produsul. Elementele grafice vor disparea, produsul va reveni la setarile initiale.

6.6. Adauga produsul in cos.

Pentru orice nelamuriri, cu privire la utilizarea Designerului de produse, ne poti contacta pe mail (office@tricouri-misto.ro) sau telefonic (0728.141.741).