Telefon : 0728.141.741 | Email: office@tricouri-misto.ro

Cum livram?

Exista doua posibilitati de a intra in posesia coletului mai exact prin intermediul serviciilor de curierat rapid Cargus, Fancourier, Sameday si Bookurier sau prin ridicarea personala de la sediul nostru.

1. Livrare prin curier rapid: cost transport 9.9 lei in Bucuresti si 18.9 lei in restul tarii; timp de livrare estimat 1-2 zile lucratoare de la prelucrarea comenzii. Exista si posibilitatea de a se livra sambata prin Fancourier. Se percepe o taxa suplimentara de 7.5 lei pentru acest serviciu, se poate livra doar in anumite localitati ce se afla in zona de livrare Fancourier. Pentru prelucrare te contactam telefonic in 1-2 zile lucratoare de la plasarea comenzii. Daca este o comanda urgenta ne poti suna la nr. de telefon de pe site pentru a prelucra comanda mai rapid. In momentul in care comanda este prelucrata aceasta capata statusul "Procesata". In momentul in care comanda este finalizata si este preluata de curier aceasta capata statusul "Completa". Mentionam ca pot exista intarzieri la livrare cauzate de curieri.

2. Ridicare personala din reprezentanta; aceasta optiune este valabila pentru comenzi mai mari, te rugam sa ne contactezi telefonic sau prin email pentru detalii.

Livrarea este Gratuita in Bucuresti pentru comenzi de minim 250 lei si in restul tarii pentru comenzi de minim 300 lei!!!

Foarte important!

La ridicarea coletului nu se va achita o valoare mai mare decat cea specificata pe acesta indiferent de tipul de transport ales.

La ridicarea coletului este obligatorie verificarea integritatii acestuia, cutia nu trebuie sa prezinte crapaturi sau deformari evidente care ar putea periclita starea produselor.

Nemultumirile, eventualele defecte ale produselor sau problemele cauzate de comportamentul personalului firmei de curierat pot fi comunicate pe adresa de e-mail si numarul de telefon puse la dispozitie in sectiunea Contact.