Cum livram

Exista trei posibilitati de a intra in posesia coletului mai exact prin intermediul serviciilor de curierat rapid , prin intermediul serviciilor Postei Romane sau prin ridicarea personala de la sediul nostru.

1. Livrare prin curier rapid: cost transport 6.9 lei in Bucuresti si 14.9 lei in restul tarii; timp de livrare 1-2 zile lucratoare de la prelucrarea comenzii, inclusiv sambata;

2. Livrare prin Posta Romana; cost transport 11 lei in toata tara; timp de livrare 5-7 zile lucratoare de la prelucrarea comenzii;

3. Ridicare personala din reprezentanta; se poate ridica personal coletul fara costuri de transport de la adresa din sectiunea contact; programul este de la 9-18 de L-V;

Livrarea este Gratuita in Bucuresti pentru comenzi de minim 120 lei si in restul tarii pentru comenzi de minim 150 lei!!!

Foarte important!

La ridicarea coletului nu se va achita o valoare mai mare decat cea specificata pe acesta indiferent de tipul de transport ales.

La ridicarea coletului este obligatorie verificarea integritatii acestuia, cutia nu trebuie sa prezinte crapaturi sau deformari evidente care ar putea periclita starea produselor.

Nemultumirile, eventualele defecte ale produselor sau problemele cauzate de comportamentul personalului firmei de curierat sau al Postei Romane pot fi comunicate pe adresa de e-mail si numarul de telefon puse la dispozitie in sectiunea Contact.