Telefon : 0728.141.741 | Email: office@tricouri-misto.ro

Cadouri Unice

Acum Tricouri Misto iti ofera posibilitatea de a imprima atat grafica de pe site, cat si a ta, pe o gama de produse noi pe piata din Romania. In acest sens ne-am unit fortele cu teespring.com pentru a-ti oferi posibilitatea de a printa produse diverse, de la sosete sau carcase de telefon pana la pantaloni scurti sau papuci.


Gama variata de produse


Mai jos gasesti o parte din produsele ce se pot personaliza, poti da click pe ele pentru a le vizualiza in detaliu. Aceste produse se pot personaliza cu orice poza sau mesaj doresti.

Daca doresti sa personalizezi un produs ne poti contacta pe office@tricouri-misto.ro sau pe tel/whatsapp 0726.264.736. Noi personalizam produsul cu grafica dorita, il incarcam in magazinul nostru de pe teespring.com si apoi iti trimitem un link cu produsul.

Daca iti place cum a iesit il poti comanda in siguranta pe teespring.com. Timpul de livrare este de 10-16 zile lucratoare. Dupa plasarea comenzii pentru contact sau detalii legate de retur, anulare comanda sau localizare colet click aici.


Sosete Tricou full print Sutien sport full print


Sort baie Sort Papuci


Notebook Rucsac Cana


iphone samsung Colanti


Sticla ProsopDaca esti curios, poti vedea in filmuletul de mai jos cum imprima cei de la teespring tricourile prin serigrafie.

Pentru orice detalii ne poti contacta pe office@tricouri-misto.ro sau pe tel/whatsapp 0726.264.736.