Puncte cadou

Punctele cadou reprezinta modul prin care ne rasplatim clientii fideli, modul prin care iti multumim ca ai ales unul din produsele noastre.


Cum adun puncte cadou?

Punctele cadou se aduna in contul tau dupa fiecare comanda finalizata. Pentru fiecare 10 lei cheltuiti pe site primesti un punct cadou , acestea vor fi acumulate in contul tau dupa ce comanda este finalizata. La urmatoarea comanda vei putea utiliza punctele cadou pentru a obtine o reducere, sau daca ai strans suficiente, pentru a achizitiona un produs gratuit. Punctele cadou se aplica doar produselor de pe site nu si taxei de transport. Punctele cadou nu se se acorda pentru sumele aferente transportului. Punctele cadou nu se acorda pentru comenzile telefonice, prin e-mail sau online fara cont creat ci doar pentru utilizatorii ce si-au creat cont pe site-ul nostru.

Cat valoreaza punctele cadou?

1 punct cadou = 1 leu


Ce pot face cu punctele cadou?

Primesti puncte cadou pentru fiecare comanda trimisa prin intermediul site-ului. Acestea nu expira si pot fi utilizate pentru discount la urmatoarea ta comanda.

Poti folosi punctele cadou acumulate din comenzile anterioare pentru a obitine discount partial sau integral la comanda curenta.