Sepci promotionale

Sepci promotionale din bumbac sau poliester, ofera un raport calitate/pret foarte bun, sunt ideale pentru promotii si campanii publicitare.

Se pot imprima cu sigla firmei sau sloganul campanie. Metodele de imprimare utilizate sunt transfer termic si serigrafie in functie de grafica si cantitatea comandata.

Vizualizare ca: qqq / qq
Produse pe pagina:
Sortare dupa:
Sapca de baseball din bumbac 100% cu curelusa ajustabila din plastic, 5 panele. Culorile disponibile sunt: negru, alb, portocaliu, albastru, galben, verde, rosu, bleumarin. Aceste sepci reprezinta o varianta ideala pentru promotii, ofera un raport calitate/pret foarte bun, se pot personaliza cu sigla firmei sau sloganul dorit. Sepcile se pot personaliza prin transfer termic sau serigrafie in functie de grafica sau cantitatea comandata. Pentru comenzi mai mari oferim discount. Dimensiune: ..
15,00 RON
Fara TVA: 12,50 RON
Sapca de baseball din bumbac 100% cu curelusa ajustabila cu catarama metalica, 6 panele. Culorile disponibile sunt: negru, alb, albastru, rosu, kaki. Aceste sepci reprezinta o varianta ideala pentru promotii, ofera un raport calitate/pret foarte bun, se pot personaliza cu sigla firmei sau sloganul dorit. Sepcile se pot personaliza prin transfer termic sau serigrafie in functie de grafica sau cantitatea comandata. Pentru comenzi mai mari oferim discount. Dimensiune: 26x18x14 cm Supraf..
25,00 RON
Fara TVA: 20,83 RON
Sapca de baseball din poliester, material cu spuma la spate, 5 panele si inchidere cu capsa. Culorile disponibile sunt: negru, portocaliu, albastru, bleu, verde, rosu, roz. Aceste sepci reprezinta o varianta ideala pentru promotii, ofera un raport calitate/pret foarte bun, se pot personaliza cu sigla firmei sau sloganul dorit. Sepcile se pot personaliza prin transfer termic sau serigrafie in functie de grafica sau cantitatea comandata. Pentru comenzi mai mari oferim discount. Dimensiune: ..
18,00 RON
Fara TVA: 15,00 RON